Wat is fbwincode?

facebook wincode campagne via fbwincode.comJa, ik wil starten!

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

Met het verspreiden van unieke wincodes, daag je op een sympathieke manier (potentiële) klanten uit om je Facebook pagina te bezoeken. Mensen kunnen via onze speciale app de codes invoeren en kans maken op prijzen die je zelf bepaalt. We vragen deelnemers om fan te worden van de pagina en om hun gegevens achter te laten. Deze waardevolle informatie ontvang je na de campagne in een overzichtelijk bestand. Kortom, door fbwincode bind je meer klanten aan je bedrijf!

Fbwincode is onderdeel van online marketingbureau Maatwerk Online.

Pimp je Facebook pagina met een unieke wincode app

Jouw bedrijfspagina wordt voorzien van een eigen Facebook App, een soort mini website binnen je facebook-pagina. Op deze app plaatsen we de unieke wincode plugin van fbwincode.com. Dit is de plek waar jouw (potentiële) klanten hun eigen unieke code kunnen invoeren.

Verspreid je unieke wincodes via mail of drukwerk

De unieke wincodes kunnen op verschillende manieren worden verspreid. Zowel online als offline, of beide! Welke optie het beste past is afhankelijk van de campagne die we samen met jouw gaan bedenken. Een flyerdrop, geadresseerde mailing of nieuwsbrief zijn allemaal verschillende mogelijkheden.

Verzamel meer relevante likes!

Tijdens een campagne krijgt je facebook-pagina een boost. Veel mensen zullen via de code die ze hebben ontvangen op je facebook-pagina komen. Daarom stimuleren wij alle deelnemers om jouw pagina te liken en zo op de hoogte te blijven van toekomstige acties. Met de juiste invulling van de campagne is het ons doel om relevante 'echte' likes te verzamelen. Heb je geen facebook? Dan is het ook mogelijk om de campagne via je website te laten draaien.

Verzamel NAW gegevens

Elke deelnemer vult tijdens het controleren van zijn of haar code ook NAW gegevens in. Deze waardevolle gegevens ontvang je zodra de campagne is afgelopen. Zo heb je in één bestand alle benodigde gegevens van jouw Facebook fans en (potentiële) klanten.

 

Basispakket

• Maatwerk Facebook App (mini site binnen facebook)
• Wincodesysteem plugin

• Installatie op Facebook
• NAW gegevens van alle deelnemers
• 0 t/m 3.000 wincodes ter verspreiding

Nu tijdelijk € 499

Direct aanvragen

 

Extra wincode's

Per 1000 wincodes

€ 10

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

 • Met fbwincode kan ons salesteam volop aan de slag!Geplaatst op: 15 December

  Klantnaam: Living Well, Gorinchem Type klant: sportschool Datum: oktober t/m heden Hoe ziet de campagne er uit? Living Well uit Gorinchem besloot om een A5-long flyer te sturen naar de...

 • 215 leads opgehaald voor Wellness Centre TerbreggeGeplaatst op: 24 Oktober

  Klantnaam: Wellness Centre Terbregge, Rotterdam Type klant: sportschool Datum: september t/m oktober Hoe zag de campagne er uit? Wellness Centre Terbregge besloot om een A5-long flyer ...

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Onmisbaar als je serieus met Facebook bezig bent!"Aernout Leezenberg

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Door slimme inzet van fbwincode werf je fans én omzet!"Wouter Cornelissen

facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com

Fbwincode verzorgt kant en klare wincode Apps waarmee je relevante Facebook fans en bijbehorende NAW gegevens genereert. Alles via een op maat gemaakte Facebook App met een uniek wincodesysteem.

wij werken o.a. voor