Pakketten overzicht

facebook wincode campagne via fbwincode.comJa, ik wil starten!

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

Fbwincode heeft een systeem ontwikkeld dat volledig automatisch een aantal codes genereert. Deze codes zijn gekoppeld aan een aantal prijzen die jij als bedrijf bepaalt. Jouw (potentiële) klanten kunnen hun wincode invoeren op een Facebook App die op jouw Facebook pagina komt te staan. De ingevulde gegevens worden allemaal opgeslagen in een klantendatabase voor jou als ondernemer. Daarnaast vragen we iedereen die meedoet om fan te worden van jouw pagina. Hieronder zie je het stappenplan van een samenwerking met fbwincode.

Er zijn een aantal pakketten waaruit je kan kiezen. Een samenwerking met fbwincode betekent sowieso dat je start met het basispakket. Optioneel zijn het Promotiepakket (wel aan te raden voor betere resultaten!), extra wincodes of een Maatwerk promotie campagne. Bekijk de pakketten hieronder.

Basispakket

• Maatwerk Facebook App (mini site binnen facebook)
• Wincodesysteem plugin

• Installatie op Facebook
• NAW gegevens van alle deelnemers
• 0 t/m 3.000 wincodes ter verspreiding

Vanaf € 499

Direct aanvragen

 

Extra wincode's

Per 1000 wincodes
Boven de 50.000 wincodes maken wij een offerte op maat.
Vul hiervoor
het contactformulier in.

€ 10

Promotiepakket


• Instellen Facebook advertenties
• € 50 facebook advertentietegoed
• Ontwerp facebook advertenties

 € 149

Maatwerk promotie op aanvraag

Fbwincode verzorgt van begin tot eind de gehele campagne. Op het gebied van online marketing kunnen wij oplossingen bieden die de campagne nog succesvoller zullen maken. Online adverteren, vormgeving en drukwerk behoren tot de mogelijkheden. We maken hiervoor een offerte op maat.

Bekijk mogelijkheden

Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

 • Met fbwincode kan ons salesteam volop aan de slag!Geplaatst op: 15 December

  Klantnaam: Living Well, Gorinchem Type klant: sportschool Datum: oktober t/m heden Hoe ziet de campagne er uit? Living Well uit Gorinchem besloot om een A5-long flyer te sturen naar de...

 • 215 leads opgehaald voor Wellness Centre TerbreggeGeplaatst op: 24 Oktober

  Klantnaam: Wellness Centre Terbregge, Rotterdam Type klant: sportschool Datum: september t/m oktober Hoe zag de campagne er uit? Wellness Centre Terbregge besloot om een A5-long flyer ...

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Onmisbaar als je serieus met Facebook bezig bent!"Aernout Leezenberg

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Door slimme inzet van fbwincode werf je fans én omzet!"Wouter Cornelissen

facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com

Fbwincode verzorgt kant en klare wincode Apps waarmee je relevante Facebook fans en bijbehorende NAW gegevens genereert. Alles via een op maat gemaakte Facebook App met een uniek wincodesysteem.

wij werken o.a. voor