Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

Hoe werkt fbwincode?

Fbwincode heeft een systeem ontwikkeld dat volledig automatisch een aantal codes genereert. Deze codes zijn gekoppeld aan een aantal prijzen die jij als bedrijf bepaalt. Jouw (potentiële) klanten kunnen hun wincode invoeren op een Facebook App die op jouw Facebook pagina komt te staan. De ingevulde gegevens worden allemaal opgeslagen in een klantendatabase voor jou als ondernemer. Daarnaast vragen we iedereen die meedoet om fan te worden van jouw pagina. Hieronder zie je het stappenplan van een samenwerking met fbwincode.

Stappenplan samenwerking met fbwincode

Stap 1: Campagne genereren

Bij het genereren van de campagne stellen we een aantal wincodes in, worden de gegevens die jij wilt weten van de deelnemers ingesteld, worden de prijzen toegevoegd en wordt het geheel opgemaakt in je huisstijl.

Stap 2: Implementeren wincode plugin in Facebook App

De volgende stap is het ontwerpen en plaatsen van een Facebook App op Facebook. Inclusief de unieke wincode plugin van fbwincode.

Stap 3: Wincodes verspreiden

Aan de hand van de doelgroep kijken we of we de wincodes online of via druk gaan verspreiden. Huis-aan-huis verspreiding en een online mailing behoren ook tot de mogelijkheden. Het makkelijkste is uiteraard het verspreiden van codes bij aanschaf van een product of dienst binnen je bedrijf.

Stap 4: Promotie van de campagne

Er zijn veel manieren van promotie mogelijk, zowel offline als online. Maak gebruik van het promotiepakket voor optimaal resultaat. Daarnaast leveren we diverse maatwerk promotie oplossingen.

Stap 5: Export campagne resultaten

Alle mensen die een wincode invullen, worden opgevangen in een database. Deze database ontvang jij na afloop van de campagne. Zo heb je in één bestand alle benodigde gegevens van jouw Facebook fans en (potentiële) klanten.

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

 • Met fbwincode kan ons salesteam volop aan de slag!Geplaatst op: 15 December

  Klantnaam: Living Well, Gorinchem Type klant: sportschool Datum: oktober t/m heden Hoe ziet de campagne er uit? Living Well uit Gorinchem besloot om een A5-long flyer te sturen naar de...

 • 215 leads opgehaald voor Wellness Centre TerbreggeGeplaatst op: 24 Oktober

  Klantnaam: Wellness Centre Terbregge, Rotterdam Type klant: sportschool Datum: september t/m oktober Hoe zag de campagne er uit? Wellness Centre Terbregge besloot om een A5-long flyer ...

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Onmisbaar als je serieus met Facebook bezig bent!"Aernout Leezenberg

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Door slimme inzet van fbwincode werf je fans én omzet!"Wouter Cornelissen

facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com

Fbwincode verzorgt kant en klare wincode Apps waarmee je relevante Facebook fans en bijbehorende NAW gegevens genereert. Alles via een op maat gemaakte Facebook App met een uniek wincodesysteem.

wij werken o.a. voor