Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

Fbwincode bestaat uit een jong en gedreven team dat altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing en trends. Doordat we elkaar perfect aanvullen lukt het ons om met een klein team grote dingen neer te zetten.

Het onderstaande team is verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van het unieke fbwincodesysteem met wincodes.
 Johan Dijkstra Creative Director & Founder

Johan verzorgt het creatieve gedeelte van fbwincode. Altijd op de hoogte van de laatste online trends en volledig gericht op gebruiksvriendelijkheid en resultaat. Bij het ontwikkelen van Facebook Apps en websites is Usability een van zijn belangrijkste uitgangspunten.

 


 


Lars Maat Marketing Director & Founder

 

Lars heeft een online marketingbureau en is gespecialiseerd in Facebook Marketing voor het MKB. Vooral op het gebied van kant-en-klare Facebook Apps in combinatie met een Facebook campagne met Facebook advertenties heeft Lars veel ervaring.

 

 Dylan Davids Webdeveloper

Dylan is onze kunstenaar op het gebied van programmeerwerk. Door zijn kennis te combineren met creativiteit van andere teamleden lukt het ons om altijd te blijven vernieuwen. Kwalitatief sterk met oog voor detail.


 


 

 


Corné Verschuuren Vormgeving & DTP

Corné is verantwoordelijk voor de opmaak van het offline gedeelte van de campagnes. Hij ontwerpt flyers, posters, roll-up banners en ander promotie materiaal. Ook zorgt hij dat dit samen met de unieke wincodes op een goede manier bij de drukker terecht komt.


 


 


Kom jij ons team versterken? Stageplaats

Ben jij een enthousiaste student met affiniteit voor online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou! Fbwincode biedt een uitdagende stage waarin je veel zult leren. Stuur je CV en open sollicatie naar info@fbwincode.com
 


 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

 • Met fbwincode kan ons salesteam volop aan de slag!Geplaatst op: 15 December

  Klantnaam: Living Well, Gorinchem Type klant: sportschool Datum: oktober t/m heden Hoe ziet de campagne er uit? Living Well uit Gorinchem besloot om een A5-long flyer te sturen naar de...

 • 215 leads opgehaald voor Wellness Centre TerbreggeGeplaatst op: 24 Oktober

  Klantnaam: Wellness Centre Terbregge, Rotterdam Type klant: sportschool Datum: september t/m oktober Hoe zag de campagne er uit? Wellness Centre Terbregge besloot om een A5-long flyer ...

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Onmisbaar als je serieus met Facebook bezig bent!"Aernout Leezenberg

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Door slimme inzet van fbwincode werf je fans én omzet!"Wouter Cornelissen

facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com

Fbwincode verzorgt kant en klare wincode Apps waarmee je relevante Facebook fans en bijbehorende NAW gegevens genereert. Alles via een op maat gemaakte Facebook App met een uniek wincodesysteem.

wij werken o.a. voor