Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

Unieke wincode App voor Facebook!

Met het online gaan van het systeem van fbwincode, is het nu voor iedereen mogelijk om een eigen en unieke wincode Facebook App te maken. Fbwincode helpt jouw als bedrijf met het opzetten van de campagne. Verder neemt fbwincode al het (online) werk uit handen voor je: wij zetten de campagne online, wij maken het ontwerp (in jouw huisstijl) en wij leveren de wincodes aan.

Wat is er dan zo uniek aan fbwincode?

Fbwincode heeft een systeem ontwikkeld dat volledig automatisch een aantal codes genereert. Deze codes zijn gekoppeld aan een aantal prijzen die jij als bedrijf bepaalt. Jouw (potentiële) klanten kunnen hun wincode invoeren op een Facebook App die op jouw Facebook pagina komt te staan. De ingevulde gegevens worden allemaal opgeslagen in een klantendatabase voor jou als ondernemer. Daarnaast vragen we iedereen die meedoet om fan te worden van jouw pagina.

Complete promotie van de campagne

Het is mogelijk de gehele promotie van de campagne uit te besteden aan fbwincode. We nemen je bij de hand met alles dat we doen zodat je zelf ziet wat er gebeurt en wat dit voor het resultaat doet. Denk hierbij o.a. aan Facebook adverteren, offline promotie en meer.

Neem contact op met fbwincode om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken:

 • *
 • *
 • *
 •  
 • * velden zijn verplicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

 • Met fbwincode kan ons salesteam volop aan de slag!Geplaatst op: 15 December

  Klantnaam: Living Well, Gorinchem Type klant: sportschool Datum: oktober t/m heden Hoe ziet de campagne er uit? Living Well uit Gorinchem besloot om een A5-long flyer te sturen naar de...

 • 215 leads opgehaald voor Wellness Centre TerbreggeGeplaatst op: 24 Oktober

  Klantnaam: Wellness Centre Terbregge, Rotterdam Type klant: sportschool Datum: september t/m oktober Hoe zag de campagne er uit? Wellness Centre Terbregge besloot om een A5-long flyer ...

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Onmisbaar als je serieus met Facebook bezig bent!"Aernout Leezenberg

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Door slimme inzet van fbwincode werf je fans én omzet!"Wouter Cornelissen

facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com

Fbwincode verzorgt kant en klare wincode Apps waarmee je relevante Facebook fans en bijbehorende NAW gegevens genereert. Alles via een op maat gemaakte Facebook App met een uniek wincodesysteem.

wij werken o.a. voor