Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

Meer dan 700 leads verzameld via fbwincode

Klantnaam: Talsma Pets & Co uit Drachten
Type klant: dierenspeciaalzaak
Datum: juli tot heden

Hoe ziet de campagne er uit?

Begin juli besloot de dierenspeciaalzaak te starten met het unieke systeem van fbwincode. Aangezien er nog géén Facebookpagina aanwezig was, heeft fbwincode deze opgezet. Met uiteraard de fbwincode app daarbij.

Er is een mail gestuurd naar de mailingsdatabase van Talsma Pets & Co met in iedere mail een unieke wincode. Daarnaast werden er fysieke kaartjes (A6 formaat) gedrukt die in de winkel aan alle klanten wordt gegeven. Deelnemers maken kans op 1 jaar gratis voeding voor hun huisdieren. Iedereen heeft minimaal een 10% kortingsvoucher gewonnen. Iedereen heeft dus prijs.

De resultaten dusver: meer dan 700 leads!

De dierenspeciaalzaak groeit in zowel aantallen leads (deelnemers) als aantallen likes op Facebook. De campagne loopt nog tot het einde van het jaar, maar nu al zijn er meer dan 700 ingevulde codes.

Reactie van Talsma Pets & Co op de campagne:

"Ik ben erg blij en verbaasd over het resultaat. Klanten reageren positief op de leuke actie en ik merk daadwerkelijk dat er meer verkoop uit is gekomen. Ook de likes op Facebook zijn waardevol voor ons want dit is nu een extra middel om onze klanten te informeren."

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

 • Met fbwincode kan ons salesteam volop aan de slag!Geplaatst op: 15 December

  Klantnaam: Living Well, Gorinchem Type klant: sportschool Datum: oktober t/m heden Hoe ziet de campagne er uit? Living Well uit Gorinchem besloot om een A5-long flyer te sturen naar de...

 • 215 leads opgehaald voor Wellness Centre TerbreggeGeplaatst op: 24 Oktober

  Klantnaam: Wellness Centre Terbregge, Rotterdam Type klant: sportschool Datum: september t/m oktober Hoe zag de campagne er uit? Wellness Centre Terbregge besloot om een A5-long flyer ...

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Onmisbaar als je serieus met Facebook bezig bent!"Aernout Leezenberg

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Door slimme inzet van fbwincode werf je fans én omzet!"Wouter Cornelissen

facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com

Fbwincode verzorgt kant en klare wincode Apps waarmee je relevante Facebook fans en bijbehorende NAW gegevens genereert. Alles via een op maat gemaakte Facebook App met een uniek wincodesysteem.

wij werken o.a. voor