Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

Fbwincode presenteert op de fitnessbeurs

Op 18 en 19 september 2014 is de jaarlijkse Fitness & Wellness Top. Dit is dé jaarlijkse beurs voor de fitness- en wellness branche. Door de samenwerking die fbwincode met fitness marketingbureau Hidden Profits heeft, mag fbwincode dit jaar presenteren op de beurs.

Fbwincode helpt fitnessclubs op gang

Het systeem van fbwincode is uitermate geschikt voor fitnessbedrijven. Getuige de diverse (succesvolle) campagnes die fbwincode heeft gedraaid voor o.a. EasyFit Oostende, Sports World Amsterdam en Wellness Centre Terbregge. Daarom zijn we blij dat we dit verhaal mogen delen op dé beurs in fitnessland.

Voorregistratie verplicht én gratis via fbwincode

De presentatie is onderdeel van het seminar 'Moderne marketing & sales in de fitnessbranche'. Het programma duurt van 11.00 uur tot 13.50 uur. Elk lezing duurt 30 minuten, tussendoor is er steeds 5 minuten pauze voor eventuele in- en uitloop. Deelname is na vooraanmelding geheel gratis. Maar vol = vol! Kaarten voor de beurs en hét seminar zijn normaalgesproken € 20 per persoon. Door te registreren met kortingscode fit14 is aanmelding voor de beurs geheel gratis! Onderneem deze stappen om aanwezig te zijn:

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

 • Met fbwincode kan ons salesteam volop aan de slag!Geplaatst op: 15 December

  Klantnaam: Living Well, Gorinchem Type klant: sportschool Datum: oktober t/m heden Hoe ziet de campagne er uit? Living Well uit Gorinchem besloot om een A5-long flyer te sturen naar de...

 • 215 leads opgehaald voor Wellness Centre TerbreggeGeplaatst op: 24 Oktober

  Klantnaam: Wellness Centre Terbregge, Rotterdam Type klant: sportschool Datum: september t/m oktober Hoe zag de campagne er uit? Wellness Centre Terbregge besloot om een A5-long flyer ...

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Onmisbaar als je serieus met Facebook bezig bent!"Aernout Leezenberg

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Door slimme inzet van fbwincode werf je fans én omzet!"Wouter Cornelissen

facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com

Fbwincode verzorgt kant en klare wincode Apps waarmee je relevante Facebook fans en bijbehorende NAW gegevens genereert. Alles via een op maat gemaakte Facebook App met een uniek wincodesysteem.

wij werken o.a. voor