Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

Facebook Like Gates verdwijnen

Gisteren heeft Facebook een update aangekondigd over de zogenaamde 'Like Gates'. Vanaf 5 november 2014 zijn deze Like Gates verleden tijd en verbiedt Facebook deze. Dit heeft effect op de werkwijze van fbwincode. In dit nieuwsbericht een kleine uitleg en update voor onze (toekomstige) klanten.

Wat zijn Like Gates?

Zodra je een Facebook App op je website hebt staan (dat kan dus ook iets anders zijn dan fbwincode), heb je de mogelijkheid om die zo in te stellen dat alleen fans van jouw pagina mee kunnen doen aan acties. Dus als je als niet-fan op de App komt, ben je verplicht om eerst fan te worden. Die verplichting noemen we een Like Gate.

Waarom mag dit niet meer?

Facebook is van mening dat mensen fan moeten worden van jouw pagina vanwege je unieke content. Niet omdat ze dan mee kunnen doen met bepaalde acties en iets kunnen winnen.

Wat zijn de consequenties als je toch werkt met een Like Gate?

Dat is een lastige vraag. Het één en ander zal snel duidelijk worden. Het lijkt er op dat Facebook je Facebook App kan weigeren uit het developers centrum waardoor hij niet langer werkt. Of misschien nog erger (in de toekomst): je pagina offline halen. Maar hierbij geldt: dat is slechts gissen en afwachten.

Hoe gaat fbwincode hiermee om?

Uiteraard heeft deze beslissing van Facebook invloed op de werkzijze van het systeem van fbwincode. Tenslotte is het één van de voordelen van het systeem dat men eerst fan moet worden voordat ze een wincode kunnen invoeren op je pagina. (Ben je nieuw hier? Lees dan de werkwijze van fbwincode rustig door). Uiteraard hebben wij als fbwincode al aan eventuele oplossingen bedacht.

Zo zullen we alle campagnes tot de deadline (5 november) gewoon op de huidige manier laten draaien. Simpelweg omdat we zien en weten dat dit het gewenste resultaat heeft voor jou als bedrijfseigenaar. Na de deadline zullen we niet meer werken met Like Gates. Dat houdt dus in dat iedereen met een code, automatisch zijn code kan checken zonder eerst fan te moeten worden.

Uiteindelijk draait het bij fbwincode campagnes erom dat je klanten genereert. Daar verdien je geld mee. Niet met meer fans. Dus het belangrijkste aspect van fbwincode blijft onveranderd. We gaan wel bepaalde technieken gebruiken die ervoor gaan zorgen dat deelnemers er wel op worden geattendeerd dat ze fan kunnen worden. En dat ze dat eigenlijk ook willen.

Ik ben nu klant van fbwincode, moet ik iets doen?

Wij zullen met alle klanten contact opnemen en alle campagnes automatisch updaten. Verder vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • *
 • *
 • *
 •  
 • * velden zijn verplicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden van fbwincode?

Fbwincode.com helpt jou aan meer relevante Facebook fans en levert je een directe klantendatabase op. Alles aantoonbaar en meetbaar. Bekijk de online demo om een impressie te krijgen.

 • Met fbwincode kan ons salesteam volop aan de slag!Geplaatst op: 15 December

  Klantnaam: Living Well, Gorinchem Type klant: sportschool Datum: oktober t/m heden Hoe ziet de campagne er uit? Living Well uit Gorinchem besloot om een A5-long flyer te sturen naar de...

 • 215 leads opgehaald voor Wellness Centre TerbreggeGeplaatst op: 24 Oktober

  Klantnaam: Wellness Centre Terbregge, Rotterdam Type klant: sportschool Datum: september t/m oktober Hoe zag de campagne er uit? Wellness Centre Terbregge besloot om een A5-long flyer ...

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Onmisbaar als je serieus met Facebook bezig bent!"Aernout Leezenberg

 • facebook wincode campagne via fbwincode.com

  "Door slimme inzet van fbwincode werf je fans én omzet!"Wouter Cornelissen

facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com facebook wincode campagne via fbwincode.com

Fbwincode verzorgt kant en klare wincode Apps waarmee je relevante Facebook fans en bijbehorende NAW gegevens genereert. Alles via een op maat gemaakte Facebook App met een uniek wincodesysteem.

wij werken o.a. voor